Om H:berg text

Hej! Jag heter Marie Hedberg och är utbildad journalist med femton års erfarenhet av textarbete.

Bakgrund
Fram till sommaren 2017 var jag anställd av koncernen VK Medias morgontidning Folkbladet som chef för produktionen av papperstidningen med titeln layoutchef. Det innebar bland annat att jag i smått korrekturläste, faktagranskade och godkände sidor för tryck och i stort jobbade mottagarfokuserat med läsaren och läsarens behov i centrum.
Jag har även erfarenhet av skönlitterär beta- och korrekturläsning samt faktagranskning för enskilda författare, aspirerande författare och bokförlag. Har också skrivit baksidestexter till böcker.

Tjänster
Texter och berättelser är nästan det roligaste jag vet, det enda som slår det är korrekta sådana. Därför erbjuder jag journalistiska språk- och granskningstjänster såsom bearbetning, betaläsning, korrekturläsning och språkgranskning.

Se dig om här på hemsidan, under tjänster hittar du mer information om vad jag erbjuder, klicka på portfolio och se några av projekten jag haft glädjen att få arbeta med, och kontakta mig gärna med frågor och för att resonera kring dina behov.
Ring, mejla eller använd formuläret. Jag tycker om när det är personligt och tillsammans hittar vi lösningar anpassade för just dig.

Jag tillämpar full sekretess, om vi inte kommer överens om annat.
Hos mig är ditt material i trygga händer.

Vänliga hälsningar Marie